Yılbaşı İçin En Farklı Hediye Fikirleri ve Fiyatları

          Her yılbaşında hediye paniğine girip ne alacağımızı şaşırdığımız o döngüye giriyoruz. Ayakkabı, kazak, çanta.. gibi sıradan hediyeleri tükettiyseniz farklı seçenekler sunduğum yazımı mutlaka okumalısınız.  Yılbaşında vizesiz gidebileceğiniz yerlere göz atmak için buraya tıklayın. Çok uzatmadan yılbaşı hediyelerine ve fiyatlarına göz atalım.

Taşınabilir Kahve Makinası

          
       Kahve içmeyi seven birine hediye alacaksanız harika bir önerim var. İster arabada, ister tatilde isterseniz iş yerinizde taşınabilir kahvenizle taze bir kahve yapabilirsiniz. Bu hediye ye herkes bayılacaktır. Taşınabilir kahve makinelerine 250 - 1000tl arası bir bütçeyle sahip olabilirsiniz.

Yakın İllerde Romantik Bir Tatil  


Karantinaya girdiğimiz bu günlerde tatilin pek iyi bir fikir olmadığını düşünebilirsiniz. Fakat yaşadığınız şehre yakın bir mesafede ailenizle ve ya sevdiğinizle baş başa geçireceğiniz 2 gün en güzel hediyelerden biri olacaktır. Şehre pek kâr yağmasa da dağ manzaralı bir evde yeni yılın tadını sevdiklerinizle çıkarabilirsiniz. İki kişilik bu hediye için en az 1000 lira bütçe ayırmanız gerekli. Etrafınızın kârla çevrili olduğu, şöminenin karşısında, sıcacık bir alanda manzaranın tadını çıkaracağınız evler;
  • Ganos Dagevi Tekirdağ 
  • Demircioglu Kamp Edirne
  • Seaview Faralya Butik Otel Muğla
  • Pulabungolov Rize

Çocuk Esirgeme Kurumunda Bir Randevu

Bu yılbaşında sevdiğinize anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız ve ya hediye kavramına inanmıyorsanız iyi bir fikir olacaktır. Hediye için ayırdığınız parayla çocukların eğitim masraflarını karşılayabilir ve ya oyuncaklarla onları ziyaret edebilirsiniz. Zorlu geçen 2020 yılı ardından yeni yıla anlamlı girmek isteyenler için düşünülebilir. Bu hediye için içinizden gelen her hangi bir bütçeniz olması yeterli.

Elektronik Kitap


Kitap hediyesi her ne kadar anlamlı olsa da etkileyiciliğini kaybeden hediyeler arasında. Hiç bir alternatif kitaba dokunmak kadar anlamlı gelmese de çağımıza ayak uydurmak bazen farklı fikirleri bize getirebilir. Kitap okumayı seven birine hediye arıyorsanız bu tam size göre bir seçenek. Üstelik elektronik cihazınızın içine sevdiğiniz birkaç kitabı indirerek hediye etmek daha anlamlı olacaktır. Kitaba ilgi duymayanlarında kesinlikle seveceği bir fikir.  
Bu hediye için 600 - 1500 arası bir bütçeye sahip olmanız gerekir.

Yemek Kursu



Madem yılbaşını evde geçiriyoruz bunu daha eğlenceli hale getirebiliriz. Birlikte yemek yapmaktan oldukça zevk alıyorsanız dünyaca ünlü aşçılardan eğitim alarak kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Biletix' den alabileceğiniz yemek kurslarına iki kişi için yaklaşık 660tl bütçe ayırmanız gerekir.

İşi ile İlgili Konferans Bileti



Her meslek kendini geliştirmek için yeni bilgilere açıktır. Sevdiğiniz kişiyle aynı mesleği paylaşıyorsanız ve ya işi hakkında bilgiye sahipseniz şanslısınız. Yeni yılda yeni başlangıçlar için ona eğitim fırsatı sunabilirsiniz. Dilerseniz bu anlamlı hediyeyi yeni yılda kendinize verebilirsiniz.

Akıllı kol saati


İyi bir bütçeye sahipseniz sevdiğinizi havaya uçuracak bir seçenek. Teknolojinin gelişmesiyle aksesuar kavramı da değişmeye başladı. Klasik bir saat hediye almaktansa günlük hayatta, spor yaparken ve ya iş hayatında oldukça işine yarayacağı bir saat almak hem kullanışlı hem de mutlu edici olacaktır. Akıllı kola saatleri için 1.500 - 4.000tl arasında bir bütçeye sahip olmanız gerekiyor.

Kendi Müziklerini Oluşturduğun Spotify Üyeliği



Müzik şüphesiz herkesin hayatında etkileyici bir yere sahip. Sevdiğiniz kişiye bu tarz uygulamalardan bir üyelik almanız oldukça hoşuna gidebilir. Oluşturduğunuz listeleri uzak mesafelerden dahi birlikte dinleyebilirsiniz. İlk 3 ay ücretsiz kullanabileceğiniz uygulama aylık18tl' den başlayan fiyatlarla.

Satranç Takımı;



 Yılbaşında hediye alacağınız kişi daha çok aile ve arkadaş grubunuzsa şık bir satranç takımıyla sevdiğiniz kişileri mutlu edebilirsiniz. Yakın bir arkadaşıma ev hediyesi olarak aldığım satranç takımı çok hoşlarına gitmişti. Küçük ve ya büyük boylarını tercih edebileceğiniz bu hediye için 250 -  800tl arasında bir bütçe ayırmanız gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kanada' da Hangi Diller Konuşulur ?

Kanada da Yaşamak İçin Hangi Şehri Seçmeliyim ?

Yılbaşında Vizesiz Gidebiliceğiniz 12 Ülke?